Welkom bij ons Bed & Breakfast,

 

Bed and Breakfast Leuten & Teuten ligt aan een doorgaande weg van/naar Hanzestad Elburg. Aan de rand van de Veluwe en op fietsafstand van Elburg.

Dichtbij het station en nabij de A28. Aan vele fiets- en wandelroutes zoals het Klompenpad.

 

De B&B gelegen op de eerste verdieping is 45m2 groot.

De volgende benodigdheden zijn aanwezig:


Airconditioning, inloopdouche, wastafel + verwarmde spiegel met verlichting, toilet, föhn, badhanddoeken, twee persoons boxspring, twee aparte dekbedden, keukentje met koffieapparaat, waterkoker en klein koelkastje. Er zijn in de B&B gratis koffie en theefaciliteiten. Ook staat er in de koelkast bij aankomst gratis iets te drinken voor U klaar. Voor de liefhebbers liggen er een aantal tijdschriften, boeken en spelletjes. Er is gratis wifi, en interactieve tv.  Voor de Bed & Breakfast is er een klein terras. Hier kunt u tevens de fietsen plaatsen voor de nacht. Er is geen overdekte fietsenstalling!

Bij aankomst ligt er een welkomsmap voor u klaar. Bij de zithoek liggen voldoende informatiefolders over "wat te doen in de omgeving". Mocht u toch nog iets missen, bij het VVV kantoor gelegen in het Museum van Elburg (direct bij binnenkomst Elburg links) kunt u allerlei folders bemachtigen. Ook kunt u daar een stadswandeling boeken.

 

Voor uw auto is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur op de groenstrook. Fietsen kunnen op het terrein binnen het hek worden geplaatst en eventueel daar worden opgeladen. U kunt zich melden bij het grote zwarte hek.

 

Vanuit uw B&B heeft u een vrij uitzicht over de landerijen, wat vooral 's avonds een prachtige zonsondergang oplevert. 

 

Het ontbijt wordt tussen door de weeks tussen 8.30-9.30 uur en op zondag vanaf 09.00 uur geserveerd in de ruimte op de begane grond.

Indien gewenst kunt u ook zonder ontbijt reserveren. 

 

Bij boekingen langer dan 4 dagen kan in overleg het beddengoed worden verschoond. 

 

Komt u heerlijk relaxen, fietsen of wandelen op De Veluwe!

 

Wij verwelkomen u graag.